Hockey hielo: El CG Puigcerdà presentará recursos contra las últimas decisiones federativas referentes a la final de la Copa Federación

A continuación publicamos íntegramente, una nota de prensa que nos hace llegar el CG Puigcerdà:

“El Club Gel Puigcerdà presentarà recurs contra els tres expedients que va obrir la FEDH. Així mateix, el club cerdà també recorrerà la resolució de la mateixa federació, que dona com a guanyador al ACH Jaca de la final de la Copa Federación. En aquest aspecte, el CGP compta amb el suport de la seva federació autonòmica, la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, que també ha fet costat en tot moment al club català, pel que es consideren unes actuacions totalment injustes de la Federació Espanyola en el cas de la final de la Copa Federación, disputada el passat 5 de gener a Jaca. El CGP ja ha posat tot el cas en mans de l’advocat de la FCEH, Albert Soms, que actuarà com a advocat privat del club.

En primer lloc, el club recorre el canvi de calendari oficial al·legant que qualsevol canvi de calendari ha d’estar aprovat prèviament per la comissió Delegada, i informades les federacions autonòmiques, cosa que no es va complir en aquest cas. Recordem, a més, que es va fer definitiu el canvi de data de la final un dia abans de disputar-se. En principi la final estava prevista pel dia 6 (dia festiu) de gener i es va canviar al dia 5 (dia laborable), apetició del ACH Jaca, i sense acord previ del Puigcerdà. Aquest canvi va provocar –tal com ja havia advertit el CGP- que els jugadors amateurs del Puigcerdà no poguessin viatjar a Jaca per motius laborals, deixant d’aquesta manera l’equip amb només 7 jugadors i el porter.

Tot i així, i en contra del reglament de la mateixa FEDH i de la Federació Internacional (IIHF), el director tècnic de la FEDH obliga a què es disputi el partit. El què ja és per si mateix una incitació antiesportiva, tenint en compte que el CG Puigcerdà no disposa dels jugadors mínims que marca el reglament. El que suposa que els esportistes s’exposen a una possible sobrecàrrega física i a lesions. Tot i així el partit comença i al minut 3 el porter del Puigcerdà es lesiona i el Puigcerdà decideix abandonar (amb un resultat de 0 a 1) perquè només disposa de set jugadors, i un d’ells té una sanció de 2 minuts. L’àrbitre decreta la suspensió del partit per falta de jugadors i lesió del porter.

A partir d’aquí, el Jutge Únic de a FEDH -lluny de rectificar els errors comesos per la pròpia federació- aplica una pluja d’expedients envers el Puigcerdà, que es poden acabar amb ‘greus sancions’. En concret s’obren expedients contra el porter, contra l’entrenador i contra el mateix club. A més es decreta que el partit el guanya el Jaca per 5 a 0.

A partir d’aquí, és quan el CGP denuncia el cas per mitjà del seu advocat esportiu, que està disposat a arribar fins el Consejo Superior de Deportes d’Espanya, i a la Federació Internacional (IIHF) perquè arbitri en tot aquest assumpte. Un assumpte que tampoc no ha agradat gens a la resta de clubs catalans i bascos de la competició espanyola, per la manera com ha fet les coses la Federació Espanyola. En aquest mateix sentit, el CGP va sol·licitar una reunió amb la presidència de la FEDH, qui s’ha compromès verbalment amb el Puigcerdà a dictaminar una última resolució justa. Una promesa en la què el Puigcerdà hi confia pel bé general d’aquest esport”.

Traducción online al castellano de este texto: Traducir

Anuncios

3 Responses to “Hockey hielo: El CG Puigcerdà presentará recursos contra las últimas decisiones federativas referentes a la final de la Copa Federación”


  1. 1 ANONIMO 20 enero 2010 en 11:50

    Espero que ganemos esto si que seria legal.Aver que pasa pero para el futuro de este deporte esto no puede quedar asi.
    visca Puigerda.

  2. 3 Anónimo 21 enero 2010 en 23:00

    dios que cansinos


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s
Contra La Tanca, hockey sobre hielo español y internacional

Contra La Tanca, blog sobre el hockey hielo español, sin olvidar el internacional

RESULTADOS DEL FIN DE SEMANA (29 Y 30 DE ENERO Y 1 DE FEBRERO DE 2011)

Para consultar los resultados, seguir este enlace:

RESULTADOS

Estadísticas de jugadores

Para consultar los datos, seguir este enlace:

ESTADISTICAS

Escribe tu dirección de correo electrónico para suscribirte a este blog, y recibir notificaciones de nuevos mensajes por correo.

Únete a otros 5 seguidores

Archivos

BlogESfera Directorio de Blogs Hispanos - Agrega tu Blog
Bitacoras, weblogs en español
Add to Technorati Favorites
Anuncios

A %d blogueros les gusta esto: